Square One Care Diensten

Werk gaat niet over waar je bent, maar wat je doet. Zo simpel is het. Overal, altijd en op ieder type apparaat. De moderne werkplek maakt het gebruik van technologie leuk, eenvoudig en waardevol. Werken zoals het bedoeld is.

De inrichting van een toekomstbestendige werkplek vraagt om een bewuste visie en strategie. Square One Solutions ondersteunt haar relaties bij de keuze, implementatie en ondersteuning om zo samen tot de ideale werkplek te komen. Veilig, een betere communicatie en verbeterde samenwerking op ieder apparaat.

Waar bent u op weg naar een moderne werkplek?

5-Stappen Plan

Als u minder tijd aan IT besteedt, betekent dit dat u meer tijd kunt besteden aan de groei van uw bedrijf.

Zonder moderne werkplek zult u het volgende ervaren:

HOGERE KOSTEN BIJ HET BEHEER VAN REMOTE WERKPLEKKEN
Is onderhoud op locatie te arbeidsintensief?

ONMOGELIJK TE SCHALEN
Kunt u desktops beheren op nieuwe kantoren beheren zonder extra resouces toe te voegen?

VEILIGHEIDSPROBLEMEN
Zijn uw netwerken beschermd tegen malware en ransomware-aanvallen? Kunnen vertegenwoordigers van uw bedrijf veilig toegang krijgen tot hun toepassingen terwijl ze zich in het veld bevinden?

LAGE PRESTATIES EN LAGE BESCHIKBAARHEID
Kunnen gebruikers consistent toegang tot het netwerk krijgen? Krijgt u geen toegang meer tot bepaalde kritieke applicaties? Kunnen gebruikers niet in realtime klanten helpen vanwege de lange aanmeldtijden?

Werkt de moderne werkplek voor ons? Vertaal uw ideeën samen met ons naar de beste state-of-the-art oplossingen.

U kunt veel ideeën hebben over het verbeteren van de productiviteit, maar wat is de juiste manier om dat te doen? Zal het uiteindelijk werken op de manier zoals u dat gedacht had?

Square One Solutions biedt deze dienst omdat de huidige ICT systemen alsmaar complexer worden, mede door het groeiend aantal hard- en software componenten. De functionaliteit en snelheid hangt af van de manier waarop al deze componenten samenwerken. Nieuwe oplossingen creëren vereist daarom kennis en ervaring met de verschillende componenten, gebaseerd op bewezen methodologieën en diepgaande kennis.

Test en analyseer de verbeterde efficiency, flexibiliteit en beveiliging.

Test en analyseer de verbeterde efficiency, flexibiliteit en beveiliging.

Een netwerk is een dynamisch geheel. Een organisatie groeit in omvang. Eisen en wensen worden continue aangepast. Nieuwe technologie wordt beschikbaar. De IT-infrastructuur moet hier ondersteunend aan zijn. Server-based computing is per definitie een schaalbare oplossing. In deze fase doen wij u dan ook voorstellen om uw infrastructuur te optimaliseren – inclusief hardware en software upgrades, load balancing verbeteringen, etc…

Gratis Workshop 06.09.18

Learn how the 5-Step Plan can benefit your business.
TOP