Ons doel is ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd up-to-date is, de productiviteit maximaal en de risico's van achterblijven bij ontwikkelingen geen probleem meer zijn.

Volledig beheerd. Volledig ondersteund.

Technologie verschuift in een versneld tempo. Cloud, digitale transformatie, agile, storende technologie en cyberbeveiliging zijn kernfuncties van uw bedrijf. Met Square One Care Support & Managed Services benut u de volledige potentie van uw bedrijf, verhoogt u productiviteit, verlaagd u kosten en is uw bedrijf klaar voor de toekomst. Realiseer uw ambities en laat onze diensten er voor zorgen dat u groeit.

Met onze ondersteuningsservice krijgt u gemoedsrust en geruststelling, wetende dat u toegang hebt tot ons deskundig team en toegang hebt tot een betrouwbare en betrouwbare serviceprovider met een bewezen staat van dienst. Deze service is perfect als u een proof of concept wilt uitvoeren of een ondersteuning voor uw organisatie wilt uitproberen. Er is geen contract lock-in, de geldigheid van de prepaid-ondersteuning is 12 maanden.

Managed Services

Het juiste evenwicht vinden tussen het leveren van diensten van hoge kwaliteit en het verlagen van de kosten is een uitdaging. We herkennen dit en hebben een managed services-aanbod ontworpen dat kan worden aangepast aan de unieke behoeften van uw bedrijf.

Wij geloven in partnerschap en nemen de tijd om de behoeften, doelen en capaciteiten van uw organisatie te leren kennen. We werken samen met u om een oplossing te definiëren die de beste combinatie van service en oplossingen biedt. Dit omvat vaak een combinatie van gespecialiseerde technische consultancy, servicedesk-ondersteuning, allemaal ondersteund door ons proactief beheer, transparante rapportage en snelle responsetijden.

Innoveer sneller, verlaag de operationele kosten en verbeter de gebruikservaring. Vandaag.

Bent U klaar om te Moderniseren?

Innoveer sneller, verlaag de operationele kosten en verbeter de verbruikservaring. Vandaag.

TOP