De grootste zorg is datgene wat je niet weet.

Laat uw gebruikers niet in gevaar brengen, vermijd security risico's

Teamleden worden mobieler en beschikken over meerdere workspaces. Tegelijk is het beheer van bedrijfsgegevens een topprioriteit voor elke organisatie om uit het nieuws te blijven. De moderne werkplek bevat een uitgebreid beveiligingsraamwerk dat risico's, bedreigingen en nalevingsniveaus beheert. Alles afgestemd op uw bedrijfsbeleid.

Defuse Any Threat

Dag in dag uit zine we nieuwe beveiligingslekken en beveiligingsincidenten in het nieuws, waarbij de urgentie van beveiliging in het moderne digitale tijdperk wordt aangegeven.

Organisaties hebben behoefte aan krachtige verdedigingen om dreigingen te ontmantelen voordat ze in gevaar worden gebracht, en hun organisatie te riskeren voor hackers en kwetsbaarheden, vooral wanneer klanten hun diensten uit de cloud betrekken.

SSO en MFA zijn belangrijke ingrediënten

Terwijl gebruikers de Digitele Werkplek adopteren en toegang hebben tot applicaties en web-apps op elk apparaat, iedere locatie en altijd, is het absoluut noodzakelijk dat gebruikers een gebruikerservaring hebben die dat extra beschermingslaag bevat.

Teamleden vertrouwen op hun organisatie om dit eenvoudig te maken en ervoor te zorgen dat meerdere factoren voor authenticatie nodig zijn om hen hun belangrijkste werk te laten doen

Het draait allemaal om conformitieit

Beveiligingsaudits en -compliance  vormen een uitgebreide beoordeling van de beveiliging van de organisatie die verband houdt met hun wettelijke richtlijnen.

Organisaties moeten de sterkte en grondigheid van hun naleving beoordelen, van externe penetratie, beveiligingsbeleid, gebruikerstoegangscontroles en helemaal tot in de cloud

Bent U klaar om te Moderniseren?

Innoveer sneller, verlaag de operationele kosten en verbeter de verbruikservaring. Vandaag.

TOP