Laat het device u niet beperken

De moderne werkplek bestaat uit een combinatie van hardware, software, cloud technologie, connectiviteit en creativiteit. De kern bij dit alles is een steeds beter begrip van welke devices medewerkers nodig hebben om het beste te werken.

Het is niet alleen een nieuw apparaat. Het is een nieuwe benadering.

U hebt een strategie nodig om mobiliteit te omarmen: de juiste apparaten voor uw mensen en het juiste beheer om uw team mobiel te houden en uw netwerk te beveiligen. Wij zijn hier om te helpen.

Gegevensbescherming

Verloren of gestolen mobiele devices kunnen leiden tot verlies van bedrijfsbestanden en -gegevens. Hackers of malware kunnen de bedrijfsactiviteiten verstoren en belangrijke gegevens stelen. Systemen kunnen onverwachts uitvallen. Bescherm uw gegevens, herstel systemen en voldoe aan wet- en regelgeving als u werkt met professionele beveiliging.

Beheer, u heeft er geen omkijken naar

Werken met een mooie krachtige ultralichte device levert het ultieme in mobiele productiviteit. Altijd en overal kunnen werken, ook als er geen verbinding is. Met de beheerdiensten van Square One Solutions heeft u geen zorgen over de integriteit en beveiliging van informatie.

Bent U klaar om te Moderniseren?

Innoveer sneller, verlaag de operationele kosten en verbeter de verbruikservaring. Vandaag.

TOP