De digitale toekomst is snelheid en innovatie

Bouw de brug naar de toekomst

Het is van cruciaal belang om schaalbare en on-demand resources te hebben om nieuwe manieren van zakendoen te ondersteunen. Overgaan van hybride naar een datacenter in de cloud vereist een andere benadering en denkproces. Wij helpen organisaties een solide brug te bouwen, om hen in staat te stellen een succesvolle doorgang naar de andere kant te maken; cloud-only.

Plan de juiste transformatie

Explosief dataverbruik, de opkomst van cloud, geconvergeerde technologieën en mobiliteit; het is de nachtmerrie van een CIO om de juiste transformatie te maken. Maar wat is het juiste plan?

In de digitale economie van vandaag moet uw organisatie de concurrentie voor blijven door versneld applicaties aan gebruikers te leveren en tegelijkertijd de kosten, complexiteit en risico van deze reis naar de cloud te verlagen.

De kunst van hybride

Terwijl klanten gebruikmaken van Public Cloud-services, zijn hybride configuraties van cruciaal belang voor co-existentie met bestaande datacenters, applicaties en services. Om dit zonder impact te doen, op de juiste manier, is een kunst.

Het is belangrijk om risico's te verminderen en een aanpak te hebben door alleen te migreren wat echt nodig is op het juiste moment, om organisaties te helpen kosten te besparen door consolidatie en ervoor te zorgen dat de juiste oplossing voor de juiste vraag wordt geïmplementeerd.

Denk anders en word beloond

Om toegang te krijgen tot cloud-only datacenters, moet het denkproces nu en in de toekomst veranderen. Massale beloningen en kostenbesparingen zijn er, eenmaal goed gedaan.

De essentiële stap is om uw datacenter te vereenvoudigen, te standaardiseren en te selecteren en alleen te migreren wat nodig is voor succes, ongeacht de aanpak van gisteren, en de kracht van openbare cloudservices gebruiken om al uw services te hosten.

Bent U klaar om te Moderniseren?

Innoveer sneller, verlaag de operationele kosten en verbeter de verbruikservaring. Vandaag.

TOP