Werkplekken worden steeds mobieler

De kracht om te werken

De werkplek van vandaag kent geen grenzen. Medewerkers zijn mobiel, kunnen kiezen wanneer en hoe ze werken, hebben meer kans om productiever te zijn. Het is aan organisaties om de moderne, diversiteit van werknemers in staat te stellen een oplossing te bieden die even flexibel en beveiligd is.

De Mobiele Enterprise

Uw team verwacht toegang tot applicaties en bijbehorende data op verschillende apparaten, ongeacht hun fysieke locatie.

Door de Moderne Werkplek toe te passen, hebt u een naadloze ervaring op meerdere apparaten, uw werknemers kunnen werken waar ze zich ook bevinden.

Maak samenwerken flexibel, efficiënt en gemakkelijk.

Organisaties behalen een concurrentievoordeel door op hun eigen unieke manier een teamgeoriënteerde werkcultuur te creëren. Teamleden hebben de kracht van een Moderne Werkplek nodig voor samenwerken met een mix van face-to-face en virtuele vergaderingen, inclusief formele en informele uitwisseling van informatie. Op ieder gewenst moment.

Laat uw gebruikers niet in gevaar brengen, vermijd security risico's

Teamleden worden mobieler en beschikken over meerdere workspaces. Tegelijk is het beheer van bedrijfsgegevens een topprioriteit voor elke organisatie om uit het nieuws te blijven. De moderne werkplek bevat een uitgebreid beveiligingsraamwerk dat risico's, bedreigingen en nalevingsniveaus beheert. Alles afgestemd op uw bedrijfsbeleid.

Bent U klaar om te Moderniseren?

Innoveer sneller, verlaag de operationele kosten en verbeter de verbruikservaring. Vandaag.

TOP