Surface Go

Mobiele krachtpatser

De nieuwe Surface Go is perfect voor al je dagelijkse werk met zijn laptopprestaties, de draagbaarheid van een tablet en een verbluffende touchscreen​ met de kracht van Windows 10. De nieuwe 10inch Surface Go past met zijn 522g met gemak in je tas.

Surface Pro

De veelzijdige laptop

De Surface Pro is nog sneller en krachtiger. Het levendige 12,3 inch PixelSense touchscreen vorm inspiratie voor creativiteit en de laptop wordt super stil gekoeld. Werk met 3D programma's en de beste Microsoft-accessoires.

Ja, ik will ook meer weten...

First Name *

Last Name *

PhoneSurface Laptop

Performance in mijn stijl

Een aanvulling op jouw persoonlijke stijl. Hardware en software in een perfecte balans tussen draagbaarheid en prestaties, met innovatie in ieder detail. Het fantastische 13.5" touchscreen reageert op jouw aanraking en zal de manier waarop jij je ideeen tot leven brengt transformeren.

Surface Book 2

De ultieme laptop

Het krachtigste apparaat in zijn soort. Met zorg vervaardigd en duurzaam. De Surface Book heeft een afneembaar PixelSense beeldscherm dat je bedient met Pen of touch. Deze laptop is gemaakt voor professionele software en laadt razendsnel zware programma’s als Adobe Premiere Pro4.

Surface Studio

Verander je werkplek in een Studio

Een volledig nieuw soort apparaat, ontworpen voor creativiteit. Het schitterende PixelSense-touchscreen van 28 inch is eenvoudig te switchen van de Desktop- naar de Studio-stand voor allerlei soorten werk. Surface Studio biedt de kracht en prestaties die professionals nodig hebben.

TOP